Fudbal

Nejmar se nudi Barseloni, Katalonci ističu: Nismo imali kontakt

Nejmar se nudi Barseloni, Katalonci ističu: Nismo imali kontakt
Foto: Arhiva | Nejmar se nudi Barseloni, Katalonci ističu: Nismo imali kontakt

Fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar želi da se vrati u Barselonu, rekao je potpredsjednik španskog kluba Đordi Kardoner.

Kardoner je rekao da niko iz kluba nije kontaktirao Nejmara, koji je četiri godine igrao za Barselonu, prije nego što je 2017. godine, za rekordan transfer od 222 miliona evra prešao u Pari Sen Žermen, ali nije potpuno ispunio očekivanja.

"Vjerujem da Nejmar želi da se vrati. Ali, reći da radimo na tome da ga dovedemo - sa time se ne mogu složiti", rekao je Kordoner, prenijeli su britanski mediji.

Francuski mediji su prethodnih dana spekulisali da bi Nejmar mogao da napusti Pari Sen Žermen, kao i da njegovim ponašanjem nisu zadovoljni vlasnici kluba.

"Trenutno nikoga ne dovodimo, posebno tog igrača sa kojim nismo imali nikakav kontakt",  naveo je potpredsjednik Barselone.

Nejmar je sa Pari Sen Žermenom osvojio dvije uzastopne šampionske titule, ali se više priča o njegovim sukobima i neslaganjima sa saigračima, ali i incidenta sa navijačem kojeg je udario i uvredama sudijama.

Španski mediji prenijeli su da je Nejmar pristao i na smanjenje godišnje plate za 12 miliona evra, kako bi se vratio u Barselonu.

Očekuje se da će napadač Antoan Grizman za 120 miliona evra iz Atletiko Madrida preći u Barselonu, a na Kamp Nou već je stigao Frenki de Jong iz Ajaksa, za 75 miliona evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije