Fudbal

Nejmara ostavila djevojka (FOTO)

Nejmara ostavila djevojka (FOTO)
Foto: Screenshot/Instagram | Nejmara ostavila djevojka (FOTO)

Nejmar (31) i njegova djevojka Bruna Biancardi (29) službeno su se rastali samo mjesec dana nakon rođenja kćerke.

Razišli su se nakon što su krenule kružiti glasine o fudbalerovoj ponovnoj nevjeri, prenosi Daily Mail.

"Radi se o privatnoj stvari, ali kad su već počela nagađanja u medijima obavještavam vas da više nisam u vezi. Mi smo Mavieni roditelji i zato moramo ostati u dobrim odnosima", napisala je influencerka na Instagramu.

Fudbaler se nedavno našao u problemu jer se pojavio snimak na kojoj se zabavlja s dvije ženske osobe u španjskom noćnom klubu. Izvještaj objavljen u Bildu tvrdi da su Nejmar i Biancardi potpisali bizaran ugovor koji je fudbaleru dozvoljavao da flertuje i spava s drugim ženama, no svoje ljubavnice nije smio ljubiti u usta, morao je koristiti kondom i veza je morala ostati tajna.

Jedno vrijeme internetom su kružile glasine da je od brazilske OnlyFans zvijezde Aline Farias tražio gole fotografije, nakon čega je Farias objavila snimke zaslona spornog razgovora. U junu je pak povezivan s influencericom Fernandom Campos zbog čega se na društvenim mrežama izvinio partnerki.

Fudbaler iz prethodne veze ima sina s brazilskom influencerkom Carolinom Dantas. Svoju romansu s Biancardi držao je u tajnosti prije nego što ju je u januaru  2022. objavio na Instagramu. Već u avgustu su prekinuli da bi se zatim pomirili, prenosi Jutarnji.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije