Fudbal

Nemanja Gudelj: Na Euru želimo nešto da postignemo

Nemanja Gudelj: Na Euru želimo nešto da postignemo
Foto: FS Srbije | Nemanja Gudelj: Na Euru želimo nešto da postignemo

Pred nama je velika utakmica, a na Euru želimo nešto da postignemo, poručio je danas Nemanja Gudelj, fudbalski reprezentativac Srbije uoči utakmice protiv Engleske na Evropskom prvenstvu.

Obratio se Gudelj u bazi „orlova“ u Augsburgu, pred brojnim predstavnicima medija, među kojima značajan broj onih iz Engleske.

„Pred nama je velika utakmica, svaka je na Prvenstvu Evrope važna, ali protiv Engleske je svakako posebna. Očekujem dobru utakmicu, veliku za sve aktere, navijače, posebnu važnu jer je prva na šampionatu“, kazao je Gudelj i nastavio:

„Mi ne gledamo mnogo druge rivale, više se fokusiramo na naš tim, zadatke koje imamo, tako da samo želimo da damo svoj maksimum. Svi znaju da Engleska ima odlične igrače, došli su u Nemačku da naprave nešto, ali i mi želimo da pokažemo da imao dobre igrače, dobar tim i želimo nešto da postignemo ovde“.

Prokomentarisao je i činjenicu da je tim kojeg danas predvodi Dragan Stojković Piksi nakon više do dvije decenije se plasirao na EP.

„Poslednje prvenstvo na kojem smo učestvovali bilo je pre 24 godine, bio sam tada mali, ne sećam se mnogo stvari. Sada hoćemo da pokažemo da imamo dobar tim, dobar stručni štab, da ovde nismo došli reda radi, želimo da pokažemo mnogo toga, kvalitet pre svega“, kazao je Gudelj.

Dotakao se i zdravstvenog biltena.

„Osećam se lično super, brzo sam se oporavio, imao sam dobar tim iza sebe. Fizički sam dobro, koleno je dobro, spreman sam. Da li znam tim? Ne. Niko od nas, videćemo narednih dana kroz treninge. Moja uloga? Zavisi od mistera, taktike, planova, tima. Svaki meč na šampionatu je bitan, bićemo spremni za svaku utakmicu, ova prva je najbitnija, a posle ćemo razmišljati o Sloveniji. Imaćemo veliku podršku, daćemo srce na teren. U Nemačku smo došli zasluženo, sada hoćemo da pokažemo sve što možemo, da nacija bude zadovoljna i ponosna na ono što budemo pokazali“, kaže Gudelj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije