Fudbal

"Nezavisne" vjernim čitaocima u četvrtak poklanjaju album

"Nezavisne" vjernim čitaocima u četvrtak poklanjaju album
Foto: N.N. | "Nezavisne" vjernim čitaocima u četvrtak poklanjaju album

Pandemija virusa korona na trenutak je zaustavila planetu ali sport se polako vraća pa će EURO u fudbalu koje je bilo zakazano ovog ljeta biti održano naredne godine.

Mnogi navijači i fudbalski kolekcionari su bili zabrinuti zbog odlaganja EP i činjenice da će morati da čekaju godinu dana do najveće evropske smotre fudbala ali i izlaska novog primjerka albuma sa samoljepljivim sličicama u izdanju slavnog "Paninija". Ipak, iz poznate italijanske kompanije izašli su su susret svojim vjernim fanovima i na radost svih kolekcionara spremili specijalno izdanje albuma koje će "Nezavisne" u četvrtak 4. juna pokloniti svim svojim čitaocima uz svaki kupljeni primjerak novina na kioscima "Minutica". "Uz album na poklon je i šest sličica.

"Dragi kolekcionari, ohrabreni zahtjevima naših mnogobrojnih kolekcionara sa svih kontinenata, 'Panini' nije u potpunosti odložio svoje izdavačke planove i projekte vezane za sportske događaje. Radujući se izdavanju zvanične kolekcije UEFA Euro 2020™ sljedeće godine, kreirali smo poseban Preview Album sa samoljepljivim sličicama, posvećen fudbalu. On sadrži 72 strana sa 528 sličica posvećenih predstavljanju reprezentativnih timova, kao i 16 timova koje očekuje održavanje odloženog plej - ofa. Svakoj ekipi je posvećeno 26 sličica. Sličice štampane sa posebnim efektima na najsavremenijim materijalima posvećene su klupskim grbovima i kapitenima", saopštio je "Panini".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije