Fudbal

Nibel poslije krvničkog starta na Gaćinoviću: Nisam htio

Nibel poslije krvničkog starta na Gaćinoviću: Nisam htio
Foto: Screenshot | Nibel poslije krvničkog starta na Gaćinoviću: Nisam htio

Mladi golman Šalkea Aleksandar Nibel izvinio se i lično i javno Mijatu Gaćinoviću za pogibljeni start kojim je mogao teško da ga povrijedi u nedjeljnoj utakmici sa Ajntrahtom u okviru 15. kola Bundeslige. Pravim kung-fu udarcem u 66. minutu najtalentovaniji njemački golman je povrijedio srpskog reprezentativca koji je iz svega izašao sa nekoliko povrijeđenih rebara.

Ipak, isključeni čuvar mreže Šalkea je teško psihički podnio cijelu situaciju pa je lično telefonom pozvao sinoć Gaćinovića.

"Rekao mi je da su mu rebra nagnječena i da ga mnogo boli. Prihvatio je izvinjenje. Mislio sam da je povreda mnogo gora jer je to bio snažan duel. Veoma mi je žao. Nije bitno što sam dobio crveni karton, najvažnije je da Mijat nije ozbiljno nastradao. Nisam želio da ga udarim, išao sam na loptu", rekao je golman Šalkea.

Nibel je potom opisao cijelu situaciju, a jasno je da ga očekuje pauza od nekoliko kola zbog crvenog kartona.

"Lopta je letjela i pala između nas, probao sam da je izbijem. Problem u tim situacijama je što nema puno vremena za razmišljanje, morate u sekundi da odlučite. Zato mi u tom trenutku i nije bilo bitno da li će me isključiti ili ne. Možda nije trebalo da izlazim iz šesnaesterca, ali uvijek se turdim da igram ofanzivno", poručio je čuvar mreže Šalkea. 

(Mozzart sport)

POVEZANA VIJEST: Za zatvor - divljački start nad Mijatom Gaćinovićem VIDEO

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije