Fudbal

Nova pobjeda u novim dresovima: Mozzart podržao OFK Pridjel

Nova pobjeda u novim dresovima: Mozzart podržao OFK Pridjel
Foto: N.N. | Nova pobjeda u novim dresovima: Mozzart podržao OFK Pridjel
N.N.

​Svaki fudbaler strastveno brani boje svog kluba, a posebno je lijepo vidjeti kada cijeli tim zablista u klupskim bojama. Ta želja ostvarila se Omladinskom fudbalskom klubu Pridjel iz okoline Doboja. Zahvaljujući kompaniji Mozzart, mladi i perspektivni fudbaleri od sada igraju u novim garniturama dresova koje su im već u prvom meču postale talične.

"Zahvaljujem se  kompaniji Mozzart na velikom djelu koje su učinili za naš klub kao i na svim njihovim djelima koje čine za domaći sport. Donacija koju smo dobili je od velikog značaja za nas. U novim dresovima startali smo pobjedom, a nadamo se još nizu ovakvih utakmica. Srdačno se zahvaljujemo na nesebičnoj podršci", kaže Stefan Kršić, predsjednik OFK Pridjel.

Ovaj klub osnovan je 2006. godine, a od tada vrijedno treniraju i bilježe dobre rezultate. Trenutno se takmiče u Područnoj fudbalskoj ligi Doboj – Brod i veoma su zadovoljni svoju igrom u ovoj sezoni.

Klub iz predgrađa Doboja ima i ozbiljne ambicije za napredak ka višem rangu takmičenja, što i ne čudi jer i u upravi kluba sjede mladi, ambiciozni ljudi koji posvećeno vode ovaj klub.

Podršku u radu pruža i Gradska uprava Doboj, a svaka donacija daje im vjetar u leđa ka novim pobjedama.

Upravo to je cilj tradicionalne akcije kompanije Mozzart "Novi dresovi za nove šampione". Kroz donacije opreme klubovima iz nižeg ranga pružaju podršku u jurišu na nove pobjede. Tokom prošle godine nove dresove donirali su velikom broju klubova širom cijele BiH, a akcija se nastavlja i ove godine.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije