Fudbal

Novi skok cijene Dušana Vlahovića

Novi skok cijene Dušana Vlahovića
Foto: Instagram | Novi skok cijene Dušana Vlahovića

Dušan Vlahović je u vikendu za nama postigao novi gol u pobjedi Juventusa nad Salernitanom i nastavio je trku sa Ćirom Imobileom za najboljeg golgetera Serije A, pošto obojica sada imaju po 21 gol, s tim da naš reprezentativac ima asistenciju više, pa je trenutno lider.

Vlahoviću je nedavno i Transfermarkt promijenio cijenu, pa je sada njegova cijena za 15 miliona veća u odnosu na posljednji presjek, kada je bio procjenjen na 70 miliona evra.

Napadač Juventusa je tako sada sa 85 miliona evra ubjedljivo najskuplji srpski fudbaler, pošto je pretekao Sergeja Milinković Savića, koji je ostao na 70 miliona evra.

Vlahović je ujedno ovim skokom vrednosti ušao u Top 10 najvrijednijih fudbalera svijeta i izjednačen je na 10. mjestu sa Filom Fodenom, Džejdonom Sančom, Markusom Rašfordom, Džošuom Kimihom i Rahimom Sterlingom, koji su takođe procjenjeni na 85 miliona evra.

Ispred Vlahovića po cijeni su samo Kilijan Embape (160 miliona), Erling Haland (150 miliona), Vinisijus Žunior (100 miliona), Mohamed Salah (100 miliona), Hari Kejn (100 miliona), Romelu Lukaku (100 miliona), Bruno Fernandeš (90 miliona evra), Kevin de Brujne (90 miliona evra) i Nejmar (90 miliona evra).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije