Fudbal

"OFK Beograd" pobjednik memorijalnog turnira "Dr Milan Jelić"

"OFK Beograd" pobjednik memorijalnog turnira "Dr Milan Jelić"
Foto: Srna | "OFK Beograd" pobjednik memorijalnog turnira "Dr Milan Jelić"

Beogradski Fudbalski klub OFK Beograd pobjednik je Memorijalnog fudbalskog turnira "Dr Milan Jelić" održanog u Modriči u znak sjećanja na nekadašnjeg predsjednika Republike Srpske.

Beograđani su boljim izvođenjem jedanaesteraca u finalu odigranom večeras savladali ekipu Zvijeda 09 iz Etno-sela Stanišić kod Bijeljine.

Treće mjesto pripalo je Fudbalskom klubu Alfa Modriča, koji su poslije rezultata 1:1, bili uspješniji u izvođenju jedanaesteraca od Fudbalskog kluba Sarajevo iz Sarajeva.

Pehar u trajno vlasništvo i Prelazni pehar fudbalerima OFK Beograd uručio je predsjednik kluba Alfa Modriča Petar Jelić.

On je zatvarajući manifestaciju, na kojoj su učestvovali kadetski timovi jedanaest fudbalskih klubova iz Srbije, BiH i Republike Srpske, rekao da je prezentovan dobar fudbal i fer nadmetanje mladih fudbalera.

Za najboljeg igrača na turniru proglašen je Nikola Stanković, kapiten pobjedničkog tima.

Dvodnevni turnir, koji je održan po osmi put organizovao je Fudbalski klub Alfa Modriča na stadionu, koji nosi ime Milana Jelića, bivšeg predsjednika fudbalskog saveza Republike Srpske i BiH.

Na turniru su nastupile mlađe selekcije fudbalskih klubova OFK Beograd i Crvena zvezda iz Beograda, Zvijezda iz Gradačca, Sarajevo iz Sarajeva i Bratstvo iz Gračanice, te klubova Ozren iz Petrova, Ljubić iz Prnjavora, Sloga iz Doboja, Borac iz Šamca, Zvijezda 09 iz Etno-sela Stanišić kod Bijeljine i domaćina Alfa Modriča.

Organizaciju turnira podržao je kabinet predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i načelnik opštine Modriča Mladen Krekić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije