Fudbal

Objavljen snimak hapšenja bratanca Vladana Milojevića

Objavljen snimak hapšenja bratanca Vladana Milojevića
Foto: Screenshot / Youtube | Objavljen snimak hapšenja bratanca Vladana Milojevića

Početkom 2020. godine veliku pažnju srpske javnosti privuklo je hapšenje Stefana Milojevića, sina nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Gorana i bratanac trenera Vladana.

On je sa lisicama na rukama završio na Majorci i sada je iza rešetaka, a sumnjiči se za šverc narkotika kao vođa bajkerske bande "United tribuns", koja je osnovana u Njemačkoj.

Sada je objavljen i dokumentarni film sa snimcima koje je ustupila policija, a koji su napravljeni upravo prilikom hapšenja.

Tako su objavljeni svi detalji upada u stan, gdje ga je policija zatekla sa djevojkom, a prilikom pretrage, Stefan je mirno odgovarao na pitanja inspektora, a uočljiva je bila i majica sa grbom Srbije koji je korišten tokom okupacije Srbije od 1941. do 1944. godine, a koju danas veličaju neonacisti.

Rekao je Milojević da priča engleski i da je iz Njemačke, potvrdivši da je bio MMA borac, ispitivan je i za telefone, dok su ostali policajci pronašli veliku količinu novca, narkotike, ali i policijske uniforme.

Sa svojom ekipom, Milojević je prema pisanju španskih medija obezbjeđivao klubove i bordele po Španiji, ubacujući ljude koji su dilovali narkotike.

Stefan Milojević ima 29 godina i rođen je u Francuskoj, a prije kratke MMA karijere, igrao je za Teleoptik, Košice, BSK Borču i Bežaniju, potom bio i u inostranstvu, ali je rano završio karijeru.

Kada je uhapšen, smijao se kamermanima medija, a zatim su otkriveni i zastrašujući detalji ikonografije koju je njegov klan koristio, piše Telegraf.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije