Fudbal

Odigrana memorijalna utakmica "Sjećanje na dr Milana Jelića"

Odigrana memorijalna utakmica "Sjećanje na dr Milana Jelića"
Foto: Srna | Odigrana memorijalna utakmica "Sjećanje na dr Milana Jelića"

Selekcija Područnog fudbalskog saveza (PFS) Banjaluka pobjednik je memorijalne utakmice "Sjećanje na dr Milana Jelića", odigrane u Modriči povodom 13 godina od smrti tadašnjeg predsjednika Republike Srpske Milana Jelića.

Selekcija PFS Banjaluka u utakmici odigranoj danas na stadionu "Dr Milan Jelić" savladala je selekciju PFS Doboj rezultatom 4:1.

Pehar pobjedničkoj selekciji uručio je ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić.

"Milan Jelić obilježio je svoj život velikim rezultatima. Njegova posebna ljubav bio je sport, prije svih fudbal u kome kao predsjednik Fudbalskog saveza Repbulike Srpske i Fudbalskog saveza BiH uspostavio dobre sportske odnose", rekao je Đokić.

Predsjednik Fudbalskog kluba "Alfa Modriča" Petar Jelić, sin Milana Jelića, rekao je da je cilj memorijala da igrom i fer-plej nadmetanjem mladi sportisti i sportski radnici još jednom odaju poštu Milanu Jeliću.

On je naveo da su u odnosu na prethodne memorijale, na kojima je učestvovao veliki broj ekipa iz BiH i susjednih zemalja, ove godine pozvane dvije ekipe iz Republike Srpske.

"Memorijalni turnir je tradicionalan i vjerujem da će narednih godina biti povoljni uslovi da Modriča ponovo ugostiti stotine mladih fudbalera", rekao je dodao je Petar Jelić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije