Fudbal

Odložen meč Barnlija i Votforda

Odložen meč Barnlija i Votforda
Foto: Tanjug/AP | Odložen meč Barnlija i Votforda

Iako je engleska Premijer liga prije samo nekoliko sati najavila da neće više uvažavati zahtjeve klubova za odlaganje utakmica zbog velikog broja zaraženih igrača virusom korona već je uspjela da svoju riječ pogazi.

Navedeno je da Liga više ne želi da zbog oboljelih od kovida odlaže utakmice, a da će klubovi morati da se snađu i da igraju bez zaraženih igrača, sa omladincima. Takva odluka donijeta je pošto je utakmica Mančester junajteda i Brentforda odložena zbog virusa korona u ekipi sa Old Traforda, a meč Totenhema i Brajtona minule subote zbog istih problema u klubu iz Londona.

Međutim, očigledno je da su čelnici takmičenja nešto pobrkali, pošto je Barnli saopštio da se večeras neće igrati na "Turf Muru" gdje je bilo planirano da gostuje Votford. Razlog je kovid "eksplozija" u sastavu gostujućeg sastava, zbog čega oni na raspolaganju nemaju dovoljno igrača da izađu na teren.

Premijer liga je ove nedjelje uvela nova pravila i za navijače koji 48 sati uoči utakmice moraju da prilože dokaz da su negativni na kovid-19 ili da su preboleli bolest.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije