Fudbal

Oglasio se Mamić nakon senzacionalne pobjede Dinama

Oglasio se Mamić nakon senzacionalne pobjede Dinama
Foto: Tanjug | Oglasio se Mamić nakon senzacionalne pobjede Dinama

Zdravko Mamić, bivši direktor HNK Dinamo, oglasio se sinoć na svom Facebook profilu nakon senzacionalne pobjede zagrebačkog Dinama nad Totenhemom.

Uz video-snimak slavlja fudbalera Dinama napisao je i koliko je srećan.

"Plačem od sreće večeras, a sa mnom plaču svi oni koji vole sport diljem Hrvatske, Europe i svijeta! Večeras je jedna junačka momčad, jedan junački stožer, jedna junačka organizacija koja je bez premca u Hrvatskoj i Europi pokazala svijetu od čega smo napravljeni. Bog sve zna, Bog sve vidi, a večeras je Bog nagradio svakog čovjeka koji voli Dinamo, svakog zaposlenika, svakog igrača i svaku osobu koja je ugradila i najmanji dio sebe u ovaj uspjeh usprkos svima koji su nas napadali, sabotirali i htjeli uništiti. VEČERAS DINAMO SLAVI, SLAVITE SVI! Sažmi", poruka je Mamića na Facebooku.

Pobjeda Dinama nad Totenhemom najveći je evropski uspjeh u novijoj istoriji ovog tima.

Zagrepčani su u revanš susretu osmine finala Lige Evrope eliminisali slavni Totenhem, nakon što je u poslije produžetaka bilo 3:0 za hrvatskog prvaka.

"Modri" su jurili zaostatak iz prvog meča 2:0 i od početka su se postavili hrabro, što je dovelo do nevjerovatnog preokreta i prolaska Dinama u četvrtfinale Lige Evrope.

Trener Dinama Damir Krznar pobjedu je posvetio bivšem šefu struke Zoranu Mamiću.

U ponedjeljak je Vrhovni sud Republike Hrvatske potvrdio je presudu osječkog Županijskog suda kojom je odbjegli direktor HNK Dinamo Zdravko Mamić osuđen na šest i po godina zatvora za izvlačenje 116 miliona kuna iz Dinama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije