Fudbal

Pratite nas na Google news

Olimpija: Ništa od Mamića

Olimpija: Ništa od Mamića
Foto: Ilustracija | Olimpija: Ništa od Mamića
N.N.

Ljubljanska Olimpija demantovala je da će Zdravko Mamić preuzeti klub od Milana Mandarića.

Pojavila se informacija da će Mamić sa italijanskim partnerima doći na čelo kluba sa "Stožica" i promijeniti cijelu stručnu i upravljačku strukturu, ali iz Ljubljane kažu da od toga nema ništa.

Bivši čelnik zagrebačkog Dinama, koji je u Hrvatskoj nepravosnažno osuđen na šest i po godina zatvora zbog toga što je iz kluba na nelegalan način "izvukao" 16 miliona evra, nalazi se u BiH, gdje se sklonio od hrvatskih vlasti.

"Senzacionalna 'vijest' koja je objavljena na medijskom portalu sportnews.hr o tome da Zdravko Mamić, navodno, preuzima Olimpiju, spada u kategoriju najobičnijih lažnih vijesti. Sve ključne tvrdnje navedene u pomenutom članku, koji su preuzeli i neki mediji u Sloveniji i u regionu su neistinite i plasirane su samo da bi privukle pažnju čitalaca, zato ih ne želimo niti ozbiljno komentarisati. Sasvim je razumljivo da su događanja u NK Olimpija zanimljiva i za kreatore raznoraznih atraktivnih medijskih izmišljotina, ali bi i takve izmišljotine morale sadržavati barem tračak istine, koje u pomenutom članku nema", navodi se između ostalog u saopštenju NK Olimpija.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije