Fudbal

Operisan Dragiša Gudelj

Operisan Dragiša Gudelj
Foto: Instagram | Operisan Dragiša Gudelj

Prošlo je neko vrijeme otkako je Dragiša Gudelj doživeo nesreću na terenu, a kako javljaju iz Kordobe, srpski fudbaler je imao i operaciju gdje mu je ugrađen defribilator.

Ovu vijest iz Španije je potvrdio i trener Kordobe, Herman Krespo, koji je rekao da je iza čitavog kluba veoma teška nedjelja zbog svega što se desilo sa srpskim fudbalerom, koji je nekoliko minuta bio bez pulsa i svijesti.

"Iza nas je komplikovana nedjelja zbog svega što se desilo sa igračem kojeg svi mnogo volimo i koji je osvojio svlačionicu. Nismo očekivali da će se tako nešto desiti, dani su bili teški, slike su prolazile i noći su bile komplikovane. Teško je bilo doći do sna", kaže Krespo.

Krespo je među prvima otišao do bolnice gdje je posjetio Dragišu, a kaže da u trenutku kada ga je zagrlio, dosta mu je laknulo.

"Bilo je zatišje, tišina, neizvjenost je trajala među igračima, prije nego što su došle pozitivne vijesti. Svlačionica nestrpljivo želi da ostvari pobjedu i posveti je njemu. Sada još veću želju imamo, Dragiša to zaslužuje".

Idući meč, Kordoba igra protiv Pontevedre, dok će Dragiša još neko vrijeme morati da provede van terena, piše Telegraf.

"Znam da će biti veoma teško da ne računamo na njega ove sezone, ali nadamo se da ćemo moći brzo da ga vidimo na terenu. Prema onome što nam doktori kažu, tako će i biti", zaključio je Krespo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije