Fudbal

Pratite nas na Google news

Oproštajno pismo Vujadina Savića: Idem ponosno, prva i najveća ljubavi!

Oproštajno pismo Vujadina Savića: Idem ponosno, prva i najveća ljubavi!
Foto: N.N. | Oproštajno pismo Vujadina Savića: Idem ponosno, prva i najveća ljubavi!
N.N.

Novi igrač APOEL-a, Vujadin Savić, oprostio se od Crvene zvezde.

Duga transfer saga okončana je odlaskom nekadašnjeg kapitena na Kipar, od čega će Zvezda dobiti 50 odsto od narednog transfera.

"Prva i najveća ljubavi! Ti, pa svi ostali! Uz tebe sam odrastao, pesmom o tebi počinjao je i završavao se svaki dan! Želim da ti se zahvalim što si mi pruzila sansu, čast i privilegiju da nosim i branim taj sveti grb i crveno-bele boje! Da budem predstavnik navijača na terenu! Da budem prvi kapiten u istoriji kluba koji je uveo Zvezdu u Ligu šampiona, zajedno sa saigračima, stručnim štabom, upravom i najboljim navijačima na svetu! Hvala ti što si mi omogućila da ostvarim skoro sve svoje dečačke snove, da osvojim i dignem pehar na našoj Marakani - napisao je Savić pred reči zahvalnosti".

"Želim svima da se zahvalim na prelepoj saradnji koju smo imali ove dve godine! Upravi, treneru, saigračima, novinarima, ljudima koji su zaposleni u klubu, navijačima! Ponosno i uzdignutog čela sam otišao jer sam ponašanjem, zalaganjem i igrama opravdao poverenje svih vas! Nedostajaće mi duh Marakane, trenutak kada izlazimo iz tunela i glasno viknem AJMO CIGANI, huk sa tribina, zvezdaška i prava svlačionica! Sve! Posebnu zahvalnost dugujem našim navijačima, DELIJAMA! Tu energiju i ljubav koju ste pokazivali i pokazujete prema meni nikada neću zaboraviti! Voleti i biti voljen! TO JE MOJ NAJVECI USPEH! Možda ste izgubili mene kao igrača, ali ste ponovo dobili jednog od vas! Čuvajte i branite našu Zvezdu najbolje što umete! Srećno i veliko hvala za sve"!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prva i najveca ljubavi! Ti pa svi ostali! Uz tebe sam odrastao, pesmom o tebi pocinjao je i zavrsavao se svaki dan! Zelim da ti se zahvalim sto si mi pruzila sansu, cast i privilegiju da nosim i branim taj sveti grb i crveno-bele boje! Da budem predstavnik navijaca na terenu! Da budem prvi kapiten u istoriji kluba koji je uveo Zvezdu u ligu sampiona, zajedno sa saigracima, strucnim stabom, upravom i najboljim navijacima na svetu! Hvala ti sto si mi omogucila da ostvarim skoro sve svoje decacke snove, da osvojim i dignem pehar na nasoj marakani! Zelim svima da se zahvalim na prelepoj saradnji koju smo imali ove dve godine! Upravi, treneru, saigracima, novinarima, ljudima koji su zaposleni u klubu, navijacima! Ponosno i uzdignutog cela sam otisao jer sam ponasanjem, zalaganjem i igrama opravdao poverenje svih vas! Nedostajace mi duh marakane, trenutak kada izlazimo iz tunela i glasno viknem AJMO CIGANI, huk sa tribina, zvezdaska i prava svlacionica! Sve! Posedbu zahvalnost dugujem nasim navijavima, DELIJAMA! Tu energiju i ljubav koju ste pokazivali i pokazujete prema meni nikada necu zaboraviti! Voleti i biti voljen! TO JE MOJ NAJVECI USPEH! Mozda ste izgubili mene kao igraca, ali ste ponovo dobili jednog od vas! Cuvajte i branite nasu Zvezdu najbolje sto umete! SRECNO I VELIKO HVALA ZA SVE

A post shared by Vujadin Savic (@savicvujadin) on

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije