Fudbal

Optužila fudbalera Milana za silovanje, sad joj prijeti robija

Optužila fudbalera Milana za silovanje, sad joj prijeti robija
Foto: Instagram | Optužila fudbalera Milana za silovanje, sad joj prijeti robija

Ruska manekenka Luisa Kremljeva uhapšena je pod optužbom da je podnijela lažnu prijavu protiv fudbalera Tea Hernandeza u junu 2017. godine. Hernandez je u tom trenutku tek potpisao ugovor sa Real Madridom.

Ruska manekenka optužila je prije dvije i po godine, sada aktuelnog, igrača Milana za seksualni napad tokom noćnog izlaska u Marbelji. Kremljeva je rekla da je fudbaler, na parkingu, pokušao da je prisili na seks i kada ga je odbila on ju je pretukao, javila je španska "Marka".

Sud je, prošle godine u januaru, odbio prijavu Ruskinje pod obrazloženjem da su kontradiktornosti u priči očigledne. Takođe, na snimku nadzorne kamere sa parkinga ne vidi se bilo kakav znak agresivnog ponašanja, kao i to da se sasvim Kremljeva normalno vratila u noćni klub s Hernandezom.

Ginekološkim pregledom utvrđeno je da su Hernandez i Kremljeva imali seksualni odnos, što fudbaler nikada nije negirao. Ruskinja je optužila Tea i da ju je, te noći, drogirao, ali u njenom tijelu nije pronađena droga.

Sada su sve optužbe okrenule protiv nje. Tužilac je optužio Kremljevu da je izmislila zločin i sada traži pritvor za nju.

(Novosti.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije