Fudbal

Osmica Borca u Krupi

Osmica Borca u Krupi
Foto: FK Borac | Osmica Borca u Krupi

Fudbaleri Borca ubjedljivom pobjedom su započeli kontrolne mečeve na pripremama za nastavak sezone a prva žrtva aktuelnog šampiona BiH danas je bio sastav Alfa Modriče kojeg su u Krupi savladali sa 8:0.

Dvostruki strijelci za banjalučki tim su bili Jovo Lukić i Dejan Meleg a po jednom su mrežu prvoligaša Republike Srpske zatresli David Čavić, Amar Begić i Vasilije Jotić.

Loptu u mrežu su poslali i igrali Modriče ali na njihovu nesreću otišla je u njihov gol. Trener "crveno-plavih" Nemanja MIljanović iskoristio je prvu provjeru i šansu da zaigraju pružio svim igračima.

"Najbitnije je da su svi igrači na utakmici dobili minutažu i da smo prošli bez povreda. Takođe, što se tiče prvog dijela priprema, ove dvije sedmice što smo odradili na našem terenu u Banjaluci, možemo da budemo jako zadovoljni. Vrijeme nas je poslužilo, teren je bio dobar, tako da smo to odradili dosta dobro", istakao je Miljanović.

U četvrtak slijedi put u Antaliju, na najvažniji dio priprema, a tamo će odigrati pet prijateljskih mečeva. Rivali su bjeloruski Šahtjor Soligorsk (31. januar), ruska ekipa Arsenal iz Tule (05. februar), pa dva ukrajinska tima, Oleksandrija (9. februar) i Dnjipro (12. februar). Posljednji meč Borac igra 12. februara protiv poljske Rešovije.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije