Fudbal

Otkriveno ko ljubi po mnogima najboljeg fudbalera svijeta

Otkriveno ko ljubi po mnogima najboljeg fudbalera svijeta
Foto: N.N. | Otriveno ko ljubi po mnogima najboljeg fudbalera svijeta

Engleski fudbalski reprezentativac Džud Belingem (20) igra senzacionalnu sezonu.

As Reala je u ovom trenutku po mnogima najbolji fudbaler svijeta i glavni kandidat za Zlatnu loptu. Najzaslužniji što je Real pred šampionskom titulom u Španiji, a izboren je plasman i u polufinale Lige šampiona. Ove sezone odigrao je 36 utakmica u svim takmičenjima za Real Madrid te je postigao 21 pogodak uz deset asistencija.

Osim na terenu mladi Englez blista i van njega. Mediji prenose da je u nedavno u vezi sa nizozemskom manekenkom Laurom Selijom Valk. Radi se o ljepotici iz Amsterdama koja je pet godina starija od zvijezde Reala, 

The Sun prenosi da je Laura već bila u Madrida, a to je otkrila i svojim prijateljima. 

"Ona je boravila kod njega u Madridu proteklih nekoliko vikenda i potpuno je oduševljena", kaže izbor The Suna. 

Par se prati i na Instagramu, a ona je nedavno podijelila nekoliko fotografija na večeri u hotelu u Madridu zajedno sa misterioznim saputnikom. Inače, Laura je influenserica koja radi s mnoštvom brendova na društvenim mrežama. Ona je također vlasnica vlastite konsultantske agencije za društvene mreže i studirala je kreativno poslovanje na Amsterdamskom univerzitetu.

Laura ima 350.000 pratilaca na Instagramu, dok njena TikTok stranica ima 310.000 fanova i preko šest miliona lajkova. Redovno putuje svijetom, a putovanja u Pariz, St. Trope i Italiju su dokumentovana na internetu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije