Fudbal

PODRŠKA MERIDIANA: Novi dresovi za "najveći mali klub na svijetu"

PODRŠKA MERIDIANA: Novi dresovi za "najveći mali klub na svijetu"
Foto: N.N. | PODRŠKA MERIDIANA: Novi dresovi za "najveći mali klub na svijetu"

​FK Rekreativo iz Banja Luke promovisao je dresove za novu sezonu. Kao lokacije, odabrali su nekolicinu važnih mjesta u svom gradu uključujući "Kastel", "Tržnicu" i "Kino Palas".

Na domaćim utakmicama, FK Rekreativo će koristiti bijele dresove sa crno-crvenim motivima kao što je to bio slučaj i prethodne sezone. Rezervna kombinacija je u potpunosti sačinjena od crne i crvene boje, a centralno mjesto na oba dresa zauzima kompanija Meridian.

"Najveći mali klub" na svijetu je prošle sezone ispao u niži rang, ali uspio je da se stabilizuje u veoma kratkom roku, a proteklog vikenda su ostvarili pobjedu u Drvaru rezultatom 2:0.

FK Rekreativo je zbog načina na koji funkcioniše postao apsolutni regionalni hit u medijima i na društvenim mrežama. Počasni predsjednik kluba je Nele Karajlić, a počasni članovu kluba između ostalih su: Emir Kusturica, Pep Gvardiola, Aleks Ferguson, Nikola Karabatić, Lionel Mesi, Rud Gulit, Frenk Rajkard, Bora Milutinović, Milorad Čavić i mnogi drugi.

I pored ispadanja u niži rang, glavni sponzor Rekreativa je i dalje kladionica Meridian. Pomenuta kompanija je tako još jednom pokazala da ne pravi razliku između premijerligaša i niželigaša, veteranskih i seniorskih, odnosno velikih i malih klubova.

Meridian grupacija je ekskluzivni betting partner više od 20 fudbalskih i košarkaških klubova širom svijeta. Od Beograda, Banja Luke, Podgorice, preko Minhena, Valete i Limasola, pa do Kanarskih ostrva i Dar es Salama…

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije