Fudbal

PSŽ odlučio da proda Embapea, Real Madrid spremio 207 miliona evra

PSŽ odlučio da proda Embapea, Real Madrid spremio 207 miliona evra
Foto: N.N. | PSŽ odlučio da proda Embapea, Real Madrid spremio 207 miliona evra

Klub sa Parka prinčeva definitivno je odustao od ideje da zadrži Embapea, nakon što je odbio i posljednju ponudu za produžetak ugovora.

Na pomolu je novi fudbalski zemljotres koji će zatresti zemljinu kuglu. Poslije transfera Lionela Mesija iz Barselone u PSŽ uzdrmali su se duhovi na Parku Prinčeva, a to je dovelo do nezadovoljstva jedne od najvećih zvijezda - Kilijana Embapea.

Naime, Francuz uporno odbija da potpiše novi ugovor, a već je ušao u posljednju godinu ugovora, pa PSŽ poslije nekoliko ponuda uz povećanje plate, više ne želi da rizikuje i odlučio je da pusti svog bisera.

Francuski RMC je ekskluzivno najavio da je PSŽ odlučio da proda Embapea ovog ljeta, a Marka donosi nove informacije i navodi da je došlo do kontakta između klubova i da je ovoga puta PSŽ zvao Real Madrid, a ne obrnuto, kakva je bila situacija tokom čitavog ljeta.

Real Madrid je već nekoliko prelaznih rokova bio uzdržan od kupovine, a ovog ljeta je zaradio 85 miliona evra od transfera Rafaela Varana u Mančester junajted (50 miliona evra) i Martina Odegarda u Arsenal (35 miliona evra), a od prethodnih prelaznih rokova imaju 122.000.000 evra, koliko je ostalo u kasi i spremno čekalo na transfer Kilijana Embapea.

Marka piše da je to sasvim dovoljno da se dovede Embape koji je u završnoj godini ugovora.

Real će, kako piše ovaj list, dobro upućen u dešavanja na Santjago Bernabeu, čekati bukvalno do posljednjih trenutaka kako bi poslao adekvatnu ponudu i doveo jednog od najboljih fudbalera svijeta.

Nema sumnje, čeka nas nikad luđa završnica prelaznog roka.

PSŽ sa druge strane ima rezervnu opciju, a to je Brazilac Ričarlison, koga je preporučio Nejmar, koji sa njim u tandemu igra sjajno u reprezentaciji Brazila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije