Fudbal

Kristal Palas "gasi požar" sa Hodžsonom

Kristal Palas "gasi požar" sa Hodžsonom
Foto: Twitter / Printscreen | Palas "gasi požar" sa Hodžsonom

Kristal Palas je prije nekoliko dana otpustio Patrika Vijeru na mjestu prvog trenera tima. Londonski "Orlovi" su odlučili da krizu i "gašenje požara" na klupi povjere iskusnom strategu, Roju Hodžsonu.

Iako se kroz medije prethodnih dana provlače razna imena kao mogući nasljednici Vijere na klupi Kristal Palasa, izgleda da će se na poziciju menadžera ovog londonskog kluba vratiti iskusni Roj Hodžson. Potvrda ove informacije je samo pitanje trenutka.

On bi trebalo da ostane do kraja sezone, da pokuša da stabilizuje ekipu i da izbori opstanak u Premijer ligi.

Hodžson je ostao veoma blizak sa upravom Palasa i poslije svog odlaska iz kluba 2021. godine. On je deklarisani navijač Kristal Palasa, pa mu je zato još više značio dolazak u klub 2017. godine, kada ga je izvukao iz teške situacije i stabilizovao ga u Premijer ligi. Sada će probati da uradi isto. 

Ovaj stručnjak ima 75 godina, a engleski mediji prenose da će njegov vrlo vjerovatni povratak služiti da se prvo obezbijedi opstanak, a zatim i da se pripremi teren za novog menadžera, koji će se izabrati na ljeto.

Palas inače nema pobjedu već 12 utakmica i ima samo tri boda ima više na tabeli Premijer lige od Vest Hema koji je prvi ispod "crte".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije