Fudbal

Partizan izgubio i od drugog najgoreg tima lige

Partizan izgubio i od drugog najgoreg tima lige
Foto: Twitter / Printscreen | Partizan izgubio i od drugog najgoreg tima lige

Dok košarkaši pronose slavu imena Partizana na Balkanu i u Evropi, fudbaleri "Crno-bijelih" dobrano "tabaju" ime i grb kluba, jer ni peti put u nizu nisu uspjeli da slave na stadionu u Humskoj! Ovoga puta su poraženi od Radnika iz Surdulice sa 1:2 i to golovima Andrije Radulovića i Ranko Jokića, odnosno Rikarda Gomeša koji je samo ublažio novu katastrofu "Parnog valjka".

Kada, narodski rečeno, uđe voda u uši ne pomažu ni promjene trenera, ne pomaže ni nešto "ležerniji" pristup rivala, kao, recimo, u prošlom kolu u Lučanima, nema i sreće, niti pomoći više sile, jer i naklonost Fortune treba da se zasluži.

Partizan, odnosno sve oni koji trenutno imaju veze sa fudbalskim klubom, očito su nešto pogriješili, jer "Crno-bijeli" izgledaju i igraju kao da su prokleti, kao da nisu u stanju da pobijede ni neku amatersku ekipu, a kamoli rivale iz Superlige.

Tome u prilog ide i prvo poluvrijeme duela sa Radnikom u Humskoj, u kome je Duljajev tim tri puta pogađao stativu, imao pride još nekoliko zrelih prilika, a na pauzu je otišao sa minusom od dva gola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije