Fudbal

Partizan jedva savladao Zlatibor, ključan bio sumnjivi penal

Partizan jedva savladao Zlatibor, ključan bio sumnjivi penal
Foto: YouTube/Screenshot | Partizan se mučio protiv Zlatibora, Natho donio pobjedu iz sumnjivog penala

Fudbaleri Partizana savladali su na gostovanju ekipu Zlatibora sa 1:0 u okviru osmog kola Superlige Srbije. Jedini strijelac na meču bio je Natho, sa penala u 80. minutu.

Crno-bijeli se nisu proslavili u Užicu na gostovanju kod Zlatibora, pošto su do pobjede došli tek u finišu susreta i to sa bijele tačke.

Izabranici Aleksandra Stanojevića bili su opasniji rival tokom 90 minuta susreta, imali znatno više loptu u posjedu i bilježili veći broj udaraca ka golu rivala.

Ipak, odbrana Zlatibora pokazala je svoju kompaktnost, uspijevala da parira naletima favorizovanog protivnika, bila disciplinovana i dugo odolijevala.

Domaćin ima za čim da žali u ovom susretu, jer su u dvije ili tri šanse i sami mogli do gola, ali je odlično reagovao mladi golman Partizana Popović.

Partizan jeste zatresao mrežu u prvom dijelu meča, ali je pomoćni sudija nakon jednog prekida, procijenio da je fudbaler Partizana bio u ofsajdu prilikom odigravanja loptom.

Nakon što nije bilo golova u prvom poluvremenu, trener Partizana Stanojević u drugom dijelu meča ubacio je možda i najjači sastav u ovom trenutku.

Stvoren je veći broj prilika, ali su udarci Natha, Asana i Markovića završavali ili u rukama Čupića, ili pored gola Zlatibora.

Uslijedio je 80. minut meča, kada je sudija Široki dosudio veoma sporan jedanaesterac za Partizan, koji u gol pretvara Natho.

Izraelski internacionalac postavio je konačan rezultat i donio pobjedu Partizanu.

Linglong Superliga osmo kolo:

Petak:

Vojvodina - Radnik Surdulica 2:0

Subota:

Bačka - Napredak Kruševac 0:0

Metalac - Mladost Lučani 1:1

Radnički Niš - Čukarički 0:0

Nedjelja:

Novi Pazar - Inđija 1:0

Rad - Javor 1:0

Spartak Subotica - Proleter 1:2

Zlatibor - Partizan 0:1

21.00 Crvena zvezda - Voždovac

Ponedjeljak:

17.30 Mačva - TSC

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije