Fudbal

Peđi potrebna pomoć: Nekadašnji kapiten Borca igra najvažniju utakmicu

Peđi potrebna pomoć: Nekadašnji kapiten Borca igra najvažniju utakmicu
Foto: FK Borac arhiva | Peđi potrebna pomoć: Nekadašnji kapiten Borca igra najvažniju utakmicu

Nekadašnji fudbaler i kapiten banjalučkog Borca Predrag Divljak bori se protiv teške bolesti, akutne mijeloidne leukemije i potrebna mu je i naša pomoć da pobijedi opakog protivnika.

Nekadašnji član crveno-plavih se razbolio i sada ima velikih problema da nastavi liječenje, pa je upućen apel za pomoć prijateljima, poznavaocima, školskim drugovima i ljudima dobrog srca da pomognu Pedi Divljaku, nekada golgeteru Borca, da pobijedi i u ovoj najvažnijoj utakmici.

"S obzirom da se radi o veoma velikim troškovima liječenja molimo Vas da date svoj novčani doprinos, ko koliko može, da olakšamo trenutnu situaciju i da naš Pedo pobijedi bolest i da kao veteran ponovo postiže golove", navedeno je u apelu.

Svi koji žele da pomognu u liječenju nekadašnjeg "borčevca" neka uplate novac na bankovni račun Nikoline Divljak (5672435000105422) ili u Jelen pabu kod Kuruza odnosno u OFK Spartak 2013.

Takođe u kafiću Jelen pab "DTA" u Banjaluci 15. januara (petak) s početkom u 18 sati biće organizovano humanitarno veče s istim ciljem da se pomogne nekadašnjem fudbaleru banjalučkog kluba.

(mondo.ba)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije