Fudbal

Pedri opet povrijeđen, Dembele brine još više

Pedri opet povrijeđen, Dembele brine još više
Foto: Twitter / Printscreen | Pedri opet povrijeđen, Dembele brine još više

Oporavak Osmana Dembelea ne ide po planu i on neće biti spreman još minimum dvije nedjelje, dok je Pedri danas trebalo da dobije zeleno svjetlo, ali se nije osjećao dobro na treningu i takođe će propustiti duel sa Real Madridom.

Iako je prvobitan plan bio da Dembele bude spreman za nedjeljni "El klasiko", ne samo da će ga propustiti, već je pitanje da li će biti spreman za novi duel sa Real Madridom 5. aprila u Kupu kralja.

Dembele nije obnovio povredu lože, ali njegov oporavak ide nešto sporije od očekivanog i ljekarski tim ne želi ništa da rizikuje.

Glavni doktor Rikard Pruna saopštio je Ćaviju da Dembele sigurno neće igrati do tog 5. aprila, što znači da će propustiti prvi duel proslije reprezentativne pauze sa Elčeom, a ostaće pod znakom pitanja za revanš polufinala Kupa kralja sa Realom. 

Još gora vijest stigla je na današnjem treningu, Pedri je nakon jučerašnjeg koji je odradio sa ekipom, danas trebalo da dobije konačno zeleno svjetlo i plan je bio da odigra oko sat vremena u nedjelju. Ipak, osjetio je bol, odmah je napustio trening i sada je njegov glavni cilj takođe "El klasiko" u Kupu kralja 5. aprila. 

On je danas dobio poziv selektora Luisa De La Fuentea, ali je takođe morao da ga otkaže zbog bola u mišiću. 

Očekuje se da njegovo mjesto ponovo zauzme Frenk Kesi, dok će Dembelea standardno mijenjati Rafinja.

Meč je na programu u nedjelju u 21 čas. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije