Fudbal

Piksijevi Orlovi prvi put od Đenove imaće organizovanu podršku

Piksijevi Orlovi prvi put od Đenove imaće organizovanu podršku
Foto: Facebook | Piksijevi Orlovi prvi put od Đenove imaće organizovanu podršku
N.N.

Prvi put još od nemilih scena koje smo vidjeli u Đenovi od prije 11 godina, kada je prekinuta utakmica između naše selekcije i Italije, fudbaleri će imati organizovanu podršku sa tribina.

Kako je na svojoj zvaničnoj stranici objavio Fudbalski savez Srbije, uskoro će se početi sa prodajom ulaznica za susret između Portugala i Srbije koji se igra u Lisabonu na stadionu Benfike 14. novembra od 20.45 časova.

Od raspoloživog kapaciteta stadiona, Fudbalskom savezu Srbije pripašće 3.000 ulaznica u posebnom sektoru koji će biti namijenjen samo za navijače iz naše zemlje.

Naravno, zbog kovid-protokola koji su na snazi i u Portugalu, za građane Srbije neophodno je da ispune jedan od sljedećih uslova za ulazak u zemlju - da imaju važeći digitalni sertifikat o izvršenoj vakcinaciji, da imaju PCR test urađen 72 časa prije dana ulaska ili antigenski test koji urađen 48 sati ili manje prije putovanja.

Fudbalski savez Srbije navodi da će uskoro objaviti više informacija o cijeni ulaznica i svim ostalim detaljima, prenosi Telegraf.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije