Fudbal

Pjanić: Spremni smo za Irsku

Pjanić: Spremni smo za Irsku
Foto: N.N. | Pjanić: Spremni smo za Irsku

Dva dana prije prvog susreta u Ligi nacija, najbolji bh. reprezentativci doputovali su danas u Belfast, gdje će u subotu odmjeriti snage sa Sjevernom Irskom.

Od igre Miralema Pjanića mnogo toga zavisi u bh. timu, a on je raspoložen i spreman da odgovori na sve zahtjeve stručnog štaba.

"Super su prošle, većina igrača je u dobroj formi poslije priprema u svojim klubovima. Sada počinju važne utakmice jer do sada smo odigrali nekoliko prijateljskih u kojima smo se upoznavali i navikavali na novog selektora, ali i jedni na druge jer ima dosta mladih igrača. Radili smo dobro i spremni smo da odigramo jaku utakmicu protiv Sjeverne Irske i da pokažemo šta možemo", kaže Pjanić.

Veznjak Juventus ističe da je protivnik kvalitetan i da utakmica neće biti laka.

"Svjesni smo da nas očekuje fizički zahtjevna utakmica jer kao što je i selektor rekao, oni svoju igru baziraju na fizičkoj snazi, a opasni su i u prekidima. Mi moramo paziti na to, ali istovremeno i nametnuti našu igru, posebno dominaciju na sredini terena. Neće biti lako, međutim mi moramo da se nametnemo i kontrolišemo utakmicu. U dobroj smo formi i mi to možemo", dodao je Pjanić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije