Fudbal

"Plemići" rasterećeno putuju na meč sa Alkmarom

"Plemići" rasterećeno putuju na meč sa Alkmarom
Foto: HŠK ZRINJSKI | "Plemići" rasterećeno putuju na meč sa Alkmarom

U Nizozemsku idemo bez pritiska, pokušaćemo što bolje odigrati, poručio je Mario Ivanković, šef stručnog štaba Zrinjskog uoči utakmice pretposljednjeg petog kola Grupe E UEFA Konferencijske lige protiv AZ Alkmara.

„Plemići“ su još ranije ostali bez izgleda da prezime u Evropi, ali svaka evropska utakmica je posebna. Nastojaće aktuelni šampioni M:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine da ostave dobar utisak protiv ekipe od koje su na otvaranju grupne faze na stadionu „Pod Bijelim brijegom“ u Mostaru gubili čak 0:3, ali su na kraju uspjeli napraviti veliki preokret i slaviti sa konačnih 4:3.

“Svakako da nam je sada prioritet domaće prvenstvo i želja da odbranim titulu šampiona, da smanjimo razliku za trenutno vodećim Borcem. U zadnja dva domaća meče smo to smo uspjeli, ali i u Evropi želimo ostaviti dobar utisak bez obzira na trenutni rasplet. U Nizozemsku ne idemo rasterećeni u smislu da nas ne zanimaju bodovi, ali idemo bez imperativa, bez pritiska, pokušati što bolje odigrati”, dodao je kazao je Mario Ivanković.

Susret AZ Alkmar – Zrinjski igra se u četvrtak sa početkom u 18:45 časova uz direktan TV prenos na Arena Sportu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije