Fudbal

Najbolje fudbalerke iz regiona priredile spektakl u Sarajevu

Najbolje fudbalerke iz regiona priredile spektakl u Sarajevu
Foto: N.N. | Pobjeda ženskog fudbala - najbolje fudbalerke iz regiona priredile spektakl u Sarajevu
N.N.

Spektakl u režiji najboljih fudbalerki iz regiona! U glavnom gradu BiH održan je sjajan turnir "Sarajevo Regional Cup", koji je okupio timove iz BiH (SFK 2000 Sarajevo), Hrvatske (ŽNK Osijek), Crne Gore (FK Breznica Pljevlja) i Srbije (ŽFK Spartak Subotica).

Gledaoci su mogli uživati u atraktivnim potezima djevojaka, a nadmetanje je održano uz asistenciju kompanije Mozzart, koja je nastavila da pruža podršku ženskom fudbalu.

"Želja nam je da unaprijedimo ženski fudbal u našem gradu, državi i regionu. S tim u vezi, sretne smo što je kompanija Mozzart prepoznala svoj interes u podršci razvoju ženskog fudbala, te im se zahvaljujemo uz nadu da će i druge firme prepoznati važnost ženskog fudbala, sporta koji je sve popularniji iz godine u godinu", poručuju iz SFK 2000 Sarajevo.

 Bitno je istaći da je "Sarajevo Regional Cup" prvo izdanje regionalnog turnira za najbolje ženske timove, a u budućnosti će se ovaj turnir nastaviti i proširiti dodatno za timove iz Slovenije, Mađarske i drugih zemalja regiona.

"Kompanija Mozzart već duži niz godina ulaže u ženski sport i kroz brojne akcije, sponzorstva i donacije pruža podršku ovim sportskim kolektivima. Ovoga puta smo se odlučili da podržimo jedan sjajan turnir koji je okupio najbolje fudbalerke iz regiona, a i u narednom periodu ćemo se truditi da pomognemo u popularizaciji ženskog fudbala, koji se u svijetu sve više razvija", naglasila je Selma Salkanović, rukovodilac direkcije korporativnih poslova kompanije Mozzart.

 

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije