Fudbal

Počele pripreme Željezničara

Počele pripreme Željezničara
Foto: FK Željezničar | Počele pripreme Željezničara

Fudbaleri Željezničara obavili su danas prvi trening u okviru priprema za nastavak sezone u M:tel Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Na snijegom pokrivenom terenu stadu na kojoj se pojavilo 29 fudbalera. Trenirali su Filip Erić, Irfan Fejzić, Vedad Muftić, Nikola Milićević, Siniša Stevanović, Ante Blažević, Eldar Šehić, Ivan Milićević, Aleksandar Kosorić, Luka Miletić, Vedran Vrhovac, Amar Drina, Mehmed Alispahić, Petar Bojo, Faruk Duraković, Omar Beća, Amar Mehić, Samir Bekrić, Semir Štilić, Mustafa Mujezinović, Mladen Veselinović, Sedad Subašić, Hamza Gasal, Edin Mujić, Damir Hrelja (probni rad), Luka Juričić, Ermin Zec, Ivan Lendrić i Salko Nargalić.

Dolazak eventualnih pojačanja se očekuje u narednim danima, dok na listi za odlazak Nerminu Jamaku, Anelu Hajriću i Harisu Hajdareviću danas pridružio i Asim Zec.

Plavi će u narednim danima trenirati na Grbavici i u hotelu "Hills" na terenu s umjetnom travom. Pripreme će obavljati i u Međugorju, prvi dio od 22. januara do 2. februara, te drugi dio od 5. do 15. februara.

Do sada su dogovorena četiri pripremna susreta sa Veležom (2. februar), Zrinjskim (6. februar), Krupom (13. februar) i Širokim Brijegom (20. februar).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije