Fudbal

Počeo "Lav Premium Arena 2022" turnir u futsalu u Gradišci

Počeo "Lav Premium Arena 2022" turnir u futsalu u Gradišci
Foto: Micromreža | Počeo "Lav Premium Arena 2022" turnir u futsalu u Gradišci

Prvi u istoriji dvoranski turnir u futsalu "Lav Premium Arena 2022" zvanično je počeo. Ovaj turnir okuplja 42 ekipe, u dvije kategorije, od kojih 21 ekipa nastupa u kategoriji "Seniori", dok isto toliko ekipa nastupa u kategoriji "Radničke igre".

S ciljem da ovaj turnir bude brend i da okuplja ekipe iz čitvaog regiona, grad Gradiška je podržao ovu manifestaciju, poručuje načelnik Odjeljenja za društvene djelatnosti, Dragutin Kovačević.

"Obzirom na geografski položaj Gradiške, mišljenja sam da ovaj turnir može postati pravi brend i ići rame uz rame s turnirima poput onog u Zagrebu poznatijeg kao 'Kutija šibica' ili banjalučki Borik. Ja bih se u svoje lično ime i u ime gradonačelnika Gradiške, Zorana Adžića, zahvalio svim društveno odgovornim kompanijama koje su podržale ovaj turnir", rekao je Kovačević.

Da je sportska dvorana "Arena Gradiška" zaživila u punom kapacitetu, potvrđuje i njen direktor, Miloš Vujnić, koji dodaje da se sve više mladih u Gradišci opredjeljuje za dvoranske sportove.

"Evo godinu dana od otvaranja sportske dvorane 'Arena Gradiška' mi smo već organizovali niz manifestacija, među kojima je i ovaj 'Lav Premium Arena 2022' turnir u futsalu. Raduje me činjenica da su to i građani Gradiške prepoznali, koj su evo kao što vidite došli da isprate ovu manifestaciju ali su prepoznali i privrednici, kojima bih se ovim putem zahvalio na pomoći u organizaciji turnira, kao i gradu Gradiška i Gradskoj upravi", rekao je Vujnić.

Pomenuti turnir trajaće do 18. januara, kada je predviđeno svečano finale, a dan pauze će biti 13. januar. Sama manifestacija ima i humanitarnu notu, gdje će dio sredstava od ulaznica biti uplaćen na račun Udruženja roditelja djece sa autizmom "Duga", prenosi Micromreža.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije