Fudbal

Pogledajte kako Ronaldo seli svoje "zvijeri" vrijedne 20 miliona evra

Pogledajte kako Ronaldo seli svoje "zvijeri" vrijedne 20 miliona evra
Foto: Instagram | Pogledajte kako Ronaldo seli svoje "zvijeri" vrijedne 20 miliona evra

Kristijano Ronaldo će gotovo sigurno napustiti Juventus, a priča je u toku večeri došla do "podgrijavanja" jer su mediji uslikali šlepere koji su odvozili kolekciju skupocjenih automobila iz njegovog doma u Torinu.

Već dugo se priča o mogućem odlasku Ronalda. PSŽ, Mančester Junajted, a u posljednje vrijeme i Sporting iz Lisabona su klubovi koji se pominju kao buduća destinacija ovog fudbalera, prenosi "Telegraf.rs".

Na Twitteru su osvanule slike koje idu u prilog priči o mogućem odlasku, naime, mediji u Italiji su u toku noći zabilježili nekoliko fotografija šlepera, koji je prevozio sve skupocjene automobile Kristijana Ronalda na nepoznatu lokaciju.

Kristijano Ronaldo je poznat po svojoj kolekciji automobila, na ljeto 2018. je prevezao sve svoje automobile iz Madrida u Torino. Prije samo nedjelju dana je kupio još jedan automobil, riječ je o Ferariju Monca koji ga je koštao 1.6 miliona evra.

Najskuplji automobil u kolekciji Kristijana Ronalda je Bugati Chiron, automobil koji vrijedi 4.2 miliona evra. Ovaj model je napravljen u samo 500 primjeraka, a Ronaldov je poseban jer je ugraviran i logo "CR7" na karoseriji ovog automobila.

Pored ovog, Ronaldo posjeduje i Bugati Vejron, automobil koji vrijedi približno 2.5 miliona evra. Najveća brzina ovog automobila je 415 km/h, dok do 100 km/h dolazi za 2.4 sekunde.

Ukoliko pogledate njegovu garažu možete naći i Lamborgini Aventador, nekoliko Ferari modela, Rols Rojs, Aston Martin...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije