Fudbal

"Police" oživjele

"Police" oživjele
"Police" oživjele

Prozivkom fudbalera na stadionu "Police" u Trebinju počele su pripreme u FK Leotar, koji je proteklih mjeseci pritisnut dugovima bio na pragu gašenja, ali se ipak spasio ponora.

Iako će se zbog ispadanja iz Premijer lige BiH nakon 12 godina ponovo takmičiti u Prvoj ligi RS, na stadionu koji je u najsrećnija vremena dočekivao evropske utakmice za vrijeme prozivke bilo je kao u košnici. Veliko interesovanje medija i nikada brojniji predstavnici rukovodstva uz 18 fudbalera, koji su se odazvali pozivu novog trenera Damjana Ratkovića.

"Krećemo s igračima iz Trebinja, odnosno igračima koji su završili prošlu sezonu i igračima koji su priključeni iz omladinske škole. Tu su sa nama i povratnici u Leotar, djeca ovoga kluba koji će mnogo značiti ovoj ekipi. U ovoj sedmici već očekujem da nam se priključi još četiri-pet igrača, koji će podići kvalitet tima i dati jednu dimenziju više. Cijele pripreme ćemo obaviti u Trebinju. U Leotaru je već navika da se kasni s pripremama, pa ćemo do početka prvenstva morati naporno da radimo da ne bismo zaostajali za ostalim ekipama", kazao je Ratković.

Simeon Dučić, član Upravnog odbora kluba, će u narednih nekoliko dana i  zvanično biti promovisan u predsjednika Leotara.

"Mislim da je deblokada računa bila lakši dio posla za ovo rukovodstvo, ali tek sada nas očekuje teži dio posla. Ušli smo u klub koji se nalazi u velikim dugovima, a jedan dobar dio smo uspjeli da vratimo za ovih petnaestak dana od kada smo aktivno uključeni u Leotar. Imamo podršku sa svih strana i gdje god smo se u Trebinju obratili nismo naišli na zatvorena vrata. Očekujemo pun stadion već na prvoj utakmici, jer ako ne bude publike, sav ovaj trud je uzaludan", rekao je Dučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije