Fudbal

Polufinale je počelo: Nives pisala engleskom fudbaleru, prozvala i Rubi

Polufinale je počelo: Nives pisala engleskom fudbaleru, prozvala i Rubi
Foto: N.N. | Polufinale je počelo: Nives pisala engleskom fudbaleru, prozvala i Rubi

Uoči velikog sutrašnjeg okršaja između Hrvatske i Engleske, vatrena Hrvatica Nives Celzijus koja od početka Mundijala provokativnim fotografijama daje podršku „vatrenim“ na iznenađenje mnogih uputila je poruku engleskom fudbaleru Rubenu Loftus-Čiku, a dotakla se i vjerovatno najseksi „vagsice“ na Mundijalu, djevojke engleskog reprezentativca Dela Alija, Rubi Mej.

„Dragi Rubene. Ti si lutka. Tako si sladak i prelijepo je gledati Englesku, ne samo zbog fudbala, već i zbog svake milisekunde kada ti uskočiš u centar pažnje i naša srca preskoče. Tako si prelijep kada se smiješ i to je sigurno jedan od razloga zašto djevojke navijaju za Englesku“, poručuje Nives putem Instagrama i dodaje:

„Ali žao mi je. U sljedećem meču ne želimo da se smiješ. Hrvatska je mala nacija, imamo najljepše prirodne žene na svijetu, a ni muškarci ne zaostaju. Imamo najljepše more, rijeke, planine i predivnu prirodu“, napisala je između ostalog vatrena Hrvatica.

U cijeloj priči spomenula je i djevojku Dela Alija, koja je proteklih dana plijenila pažnju svih svjetskih medija. 

„Postoje i rijetki trenuci kada smo srećni, a to je kada igra naša reprezentacija. Dakle, dragi momci Britanci, žao mi je, ali Hrvatska mora biti svjetski šampion jer smo zaslužili! Izvini Ruben, ali sigurno si sladak i kada plačeš. Za vašu udobnost, dođite na naše prekrasno Jadransko more i povedi Alijevu djevojku, nju takođe volimo. Obećavam da ćemo vam biti milostivi domaćini“, napisala je kontraverzna Hrvatica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije