Fudbal

“Poluvrijeme”: Ronaldov ego će sputati Portugal

“Poluvrijeme”: Ronaldov ego će sputati Portugal
Foto: Nezavisnenovine/ilustracija | “Poluvrijeme”: Ronaldov ego će sputati Portugal

U trećoj epizodi emisije “Poluvrijeme” osvrnuli smo se na rezultate jučerašnjeg dana na Evropskom prvenstvu u kojem smo imali i prvo izenanđenje turnira, naime Belgija je izgubila sa minimalnim rezultatom od Slovačke.

O jučerašnjem ishodu utakmica i projekciji toga šta će se danas desiti sa Filipom Makrićem, razgovarao je sportski novinar Marko Ivančević.


Pogledajte emisiju: 


“Nema Belgija više ‘zlatne generacije’. To je prošlo prije 5-6 godina. Po meni, oni nisu ni u top pet favorita na ovom šampionatu”, rekao je Ivančević.

Pričali smo i o prijatnom iznenađenju dana, a riječ je o utakmici Rumunije i Ukrajine u kojoj je posebno iznenadila igra Rumunije te ubjedljiv trijumf od 3:0.

U večernjem terminu, sastali su se Francuska i Austrija. Utakmica koja je riješena autogolom Vebera koji je donio trijumf “Trikolorima”.

Danas se završava prvo kolo grupne faze Evropskog prvenstva.

Sastaju se Turska i Gruzija od 18 časova, a u terminu od 21 čas Portugal i Češka.

Posebno zanimljivo će biti ispratiti Portugal pogotovo kada je u pitanju Kristijano Ronaldo. Godine su tu, ali njegov ego nikada nije bio veći i to je nešto što bi moglo da sputa nađe portugala na ovogodišnjem EURO - u.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije