Fudbal

Poznata šestorka koja je "potkopala" Nagelsmana

Poznata šestorka koja je "potkopala" Nagelsmana
Foto: Twitter / Printscreen | Poznata šestorka koja je "potkopala" Nagelsmana

Julijan Nagelsman je dobio otkaz u Bajernu iz Minhena i preko noći ga je zamijenio Tomas Tuhel. Poznati njemački časopis "Bild" otkrio je imena šestorice igrača koji su izgleda "potkopali" ulogu i autoritet bivšeg trenera "Bavaraca"

Ipak, od tada svakodnevno izlaze novi detalji koji izbacuju prljav veš iz svlačionice i kluba. 

"Bild", čija je novinarka bila i Nagelsmanova ljepša polovina, ekskluzivno je otkrio i koji su to igrači bili najveći zagovornici njegove smjene. 

Prema njihovim informacijama, protiv Nagelsmana bili su golmani Manuel Nojer i Sven Ulrajh zbog smjene trenera Tapalovića, ali i - Gnabri, Sane, Musijala, Kanselo i Mane, koji su okarakterisani kao igrači koji "nisu bili njegovi fanovi".

To je donekle očekivano za Kansela koga je ubrzo sklonjen na klupu, ali nije za Sanea, Manea i Musijalu koji su imali trenerovo veliko povjerenje. Gnabri jeste najčešće bio u drugom planu, pa je i njegovo ime donekle takođe očekivano.

Istovremeno, "Bild" otkriva da su Nagelsmanovi najveći fanovi bili Nijemci - Džošua Kimih i Leon Gorecka, kao i Matijs de Liht, Pavar i Upamekano, dok je Tomas Miler bio "neutralan". 

Ostaje da se vidi da li će ove dijeljenje svlačionice uticati na nastavak sezone unutar ekipe ili će čvrsta ruka Tomasa Tuhela moći to da ispravi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije