Fudbal

Predsjednik Boka Juniorsa: Možemo priuštiti Ibrahimovića

Predsjednik Boka Juniorsa: Možemo priuštiti Ibrahimovića
Foto: Tanjug/AP | Predsjednik Boka Juniorsa: Možemo priuštiti Ibrahimovića

Predsjednik Boka Juniorsa Horhe Anro rekao je da ima veliku želju da Zlatan Ibrahimović zaigra za ovog argentinskog velikana i da eventualna plata neće biti nikakav problem, ukoliko bi Šveđanin pristao zaigrati za ovaj klub.

Ibrahimović do kraja tekuće sezone ima važeći ugovor sa LA Galaksijem, a još uvijek nema gotovo nikakvih naznaka da bi ovaj proslavljeni napadač mogao produžiti ugovor i ostati i naredne sezone u MLS-u.

On se, s druge strane, nedavno nudio i Mančester junajtedu, pa nije isključeno da bi po završetku MLS sezone mogao promijeniti sredinu.

Agent ovog švedskog napadača Mino Raiola nedavno je rekao da odlazak njegovog klijenta u Mančester junajted nije realan, baš kao ni priča o odlasku u Boka Juniors. Priča je brzo utihnula, sve dok se medijima nije obratio predsjednik Boke, Horhe Anro:

"Tačno je da Ibrahimović želi igrati za Boka Juniors i tačno je da smo mi u poziciji da ga dovedemo. Klub je u veoma dobrom institucionalnom momentu, dobri smo finansijski i možemo priuštiti sebi takve luksuze. Možemo platiti Zlatanov ugovor".

Odgovor o eventualnom odlasku Zlatana u Argentinu svakako ćemo dobiti u narednim mjesecima, a nema sumnje da će američki novinari prvu priliku iskoristiti da pitaju Šveđanina šta misli o riječima predsjednika Boka Juniorsa, piše Klix.ba.

Ibrahimović je u ovoj sezoni MLS lige postigao 29 pogodaka na 28 utakmica, a njegov LA Galaksi igraće u plej-ofu i tražiti svoju priliku da možda i osvoji ovo prvenstvo. Što se tiče konkretno Boke, nedavno je za taj klub potpisao Daniele De Rosi, a od ranije dres ovog kluba nosi proslavljeni Karlos Tevez.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije