Fudbal

Predsjednik SNV o napadu na navijače Zvezde: Divljački i kukavički čin

Predsjednik SNV o napadu na navijače Zvezde: Divljački i kukavički čin
Foto: Feral News/Facebook | Predsjednik SNV o napadu na navijače Zvezde: Divljački i kukavički čin

Predsjednik Srpskog narodnog vijeća Boris Milošević reagovao je na fizički sukob gostiju kafića u Uzdolju kod Knina u kojem je povrijeđeno petoro ljudi.

"Na žalost juče se dogodio još jedan napad na Srbe. Ovo ljeto nakon smrti Radoja Petkovića na Viškovu, napada na vaterpoliste Crvene zvezde na splitskoj rivi i napada na sezonske radnike na Braču imamo još jedan zločin iz mržnje, gdje su napadači napali i pokušali povrijediti više osoba motivisani isključivo mržnjom prema nacionalnosti napadnutih.

Napad maskiranih napadača u srijedu naveče u kafiću u Uzdolju, opšina Biskupija na grupu gostiju među kojima je bilo žena i djece je divljački i kukavički čin. Ovo nije navijački obračun. Svaki pokušaj relativizacije ovog ružnog događaja znači pravdanje nasilja i stajanje na stranu napadača. Hoće li proizvodnja mržnje prestati?", napisao je Milošević na Facebooku.

Podsjetimo, u jedan kafić u kojem su posjetilac gledali utakmicu plej-ofa Lige šampiona između Jang Bojsa i Crvene zvezde upala je grupa maskiranih napadača i fizički ih napala.

U napadu je više ljudi povrijeđeno, a prema zasad nepotvrđenim informacijama, među povrijeđenima je i dijete.

Uhapšeno je više osoba koje se dovode u vezu s napadom.

Vezana vijest:

Hapšenja zbog napada na Srbe u Kninu, među povrijeđenima i dijete

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije