Fudbal

Preminuo nekadašnji fudbaler Borca Zoran Kuzmanović

Preminuo nekadašnji fudbaler Borca Zoran Kuzmanović
Foto: N.N. | Preminuo nekadašnji fudbaler Borca Zoran Kuzmanović

Nekadašnji fudbaler Borca i brojnih klubova banjalučke regije Zoran Kuzmanović preminuo je sinoć u UKC Banjaluka od posljedica povreda koje je zadobio finalnog dana 44. turnira u malom fudbalu "Borik 2019".

Ovaj dugogodišnji sportski radnik tada je poslije jednog duela pao i udario glavom u betonsku ogradu. Prebačen je u bolnicu gdje je hitno operisan i od 28. decembra se borio za život. Nažalost ovu posljednju bitku je izgubio. To je potvrđeno na Facebook stranici Fudbalskog kluba Čelinac:

"Tuga je opasala naš gradić. Stisnula nas. U šoku smo, nevjerici. Ostali smo bez čovjeka koji je bio prisutan u svakoj pori sportskog života u Čelincu. Bez koga se sport, a naročito fudbal, ne može zamisliti. Poznavao je svu sportsku problematiku i uvijek iznalazio pravi način za njeno rješenje.Uzoran građanin naše opštine od koga smo svi mi mlađi učili. Jednom rječju ZORAN KUZMANOVIĆ. Nažalost naš Zoka je nakon nesretne povrede u dvorani Borik i boravka u KBC Banjaluka izgubio bitku za život. Nadali smo se najboljem, molili ali sudbina je bila surova."

Mjesto i datum sahrane biće objavljeni naknadno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije