Fudbal

Problemi za Siti pred važan meč sa Arsenalom

Problemi za Siti pred važan meč sa Arsenalom
Foto: Tanjug/AP | Problemi za Siti pred važan meč sa Arsenalom

Mančester Siti u nedjelju dočekuje Arsenal u jednom od najvažnijih mečeva do kraja sezone u Premijer ligi.

“Građani” su pod imperativom trijumfa, pošto bi eventualni kiks značio usporavanje u trci u kojoj je cilj odbrana titule. Ipak, reprezentativna pauza donijela je brigu menadžeru Sitija Pepu Gvardioli.

Mateus Nunes, Manuel Akandži, Kajl Voker i Džon Stons su se u klub vratili povrijeđeni. Najozbiljnija je situacija sa posljednjom dvojicom, koji su propustili posljednji trening Sitija.

Voker je zbog problema sa zadnjom ložom morao u ranoj fazi utakmice sa Brazilom da napusti teren i prema pisanju Dejli Mejla sasvim izvjesno će propustiti meč sa Arsenalom, dok je Stons zbog bola u primicaču završio duel sa Belgijom poslije svega devet minuta.

Akandži, koji se povrijedio na treningu švajcarske reprezentacije, prema pisanju engleskih medija takođe je pod upitnikom, mada je kao i Ederson, De Brujne, Griliš i Nunes trenirao sa ostatkom ekipe.

Daleko od toga da Gvardiola u timu nema rezervnih opcija kojima bi zakrpio odbranu, ali pitanje je kako bi ona izgledala na terenu ukoliko nijedan od pomenute trojice ne bude mogao da zaigra. I to protiv najefikasnijeg tima Premijer lige.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije