Fudbal

"Procurio" Arsenalov novi dres (FOTO)

"Procurio" Arsenalov novi dres (FOTO)
Foto: Twitter / Printscreen | "Procurio" Arsenalov novi dres (FOTO)

​Specijaliovana stranica za fudbalske dresove "Footy Headlines" otkrila je kako će izgledati prvi Arsenalov dres za sljedeću sezonu, a navijači su po prvim komentarima iznenađeni. Glavni razlog za iznenađenje je upravo taj što će novi dres "Tobdžija" sadržavati nijansu plave boje, što u nedavnoj prošlosti nije bio slučaj.

Arsenal je na čelu Premijer lige ispred Mančester Sitija, ali ekipa Pepa Gvardiole ima utakmicu manje od londonskog tima, pa još uvijek ima šansu preuzeti vodeću poziciju. Dok Arsenal vodi žestoku borbu za naslov prvaka Engleske s "Građanima", procurio je dizajn njihovog prvog dresa za sljedeću sezonu. Navijači se nadaju da će u tom dresu odbraniti titulu prvaka Premijer lige.

"Footy Headlines" su ovog puta najavili značajnu promjenu u Arsenalu. Dres ima bijelu podlogu s crvenim srednjim dijelom koji se proteže od vrha prema dnu. Velika novost su plave linije sa strane i Adidasove karakteristične pruge u plavoj boji.

Već se znalo da će Arsenal za sljedeću sezonu skinuti popularni grb s dresa, a umjesto njega grudi će krasiti top - simbol ovog slavnog londonskog kluba.

Prema komentarima na Twitteru, navijači Arsenala su podijeljeni u mišljenjima o novom dresu. Dok su neki nazvali dres "najgorim dizajnom u posljednje vrijeme", drugi su srećni zbog velike inovacije, prenosi "SvijetKladjenja".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije