Fudbal

Prosinečki najavio velike stvari: Bićemo hit prvenstva

Prosinečki najavio velike stvari: Bićemo hit prvenstva
Foto: Instagram / Printscreen | Prosinečki najavio velike stvari: Bićemo hit prvenstva

Nekadašnji hrvatski fudbaler, a danas strateg, Robert Prosinečki iznenađujuće je preuzeo kormilo novog hrvatskog prvoligaša Rudeša, a kako kaže, očekuje da će njegov tim biti stabilan prvoligaš i da vjeruje kako mogu postati "hit prvenstva".

Prosinečki je u trenerskoj karijeri, vodio između ostalih reprezentacije Azerbajdžana i BiH, turske klubove Kajzerispor i Denizlispor, a posljednji angažman imao je u ljubljanskoj Olimpiji. Kaže da mu je čast biti novi trener Rudeša.

"Čast mi je što sam došao ovdje, i zbog prijateljstva, ali i zbog vizije koju ovaj klub ima. Vjerujem da možemo biti stabilan prvoligaš, možda i hit prvenstva", rekao je Prosinečki.

Potom je nastavio:

"Već sada imamo zanimljivih i interesantnih igrača, ali moraćemo se pojačati. Siguran sam da će igrači prepoznati Rudeš kao jednu ozbiljnu priču."

Dodaje kako je intenzivno pratio Hrvatsku fudbalsku ligu i da je svjestan kako njega i njegove igrače očekuje mnogo posla.

"Dobro sam upoznat sa snagom HNL-a i igračima, imao sam vremena pa sam pratio naš fudbal i nema sumnje, očekuje nas puno posla. Nadam se da će ljudi iz grada i saveza prepoznati naš klub i da ćemo u budućnosti igrati na svom stadionu", dodao je Prosinečki, prenosi "Klix".

Ranije je rekao kako vjeruje da će njegov tim igrati lijep i dobar fudbal, ali da neće puno pričati već krenuti s ozbiljnim radom kako bi u što boljoj formi dočekali prvenstvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije