Fudbal

Rade Bogdanović bez dlake na jeziku o derbiju: "Sudija je mlad, ali pokvaren”

Rade Bogdanović bez dlake na jeziku o derbiju: "Sudija je mlad, ali pokvaren”
Foto: Youtube/Printscreen | Rade Bogdanović bez dlake na jeziku o derbiju: "Sudija je mlad, ali pokvaren”

Rade Bogdanović, bivši reprezentativac Srbije i popularni sportski komentator, u svom stilu, bez dlake na jeziku, komentarisao je 173. "vječiti" derbi.

Najvećom utakmicom srpskog fudbala otvoren je plej-of Superlige, a Crvena zvezda na svom stadionu poslije preokreta pobijedila Partizan.

Mnogo bure diglo se poslije meča, Partizan je najvio da neće igrati Kup, jer je bio nezadovoljan suđenjem Pavla Ilića, ističući da ih je oštetio u duelu odigranom u subotu.

Crno-bijeli su do 90. minuta imali prednost od 2:1, a onda odlučeno da se igra 15 minuta nadokande, a u tom periodu Zvezda je dala dva gola.

"Zvezda je bolji tim od Partizana, prvi penal je bio. Prelomni trenutak je bio u 90. minutu kada je produžena utakmica 15. minuta. Nezapamćeno, ali 15 minuta kod 1:2... Da je bar navučeno 10. Čovek je najpokavarenije stvorenje na kugli zemaljskoj, a ovaj sudija je pokazao da je pokvaren. On je mlad, ali pokvaren. Ono je bio faul, igrao sam špica, znam šta se svira. Kod Zvezdinog drugog gola čovek pokvari sve", rekao je Rade Bodgdanović za TV Prva.

Upitan je zašto VAR nije reagovao drugačije, ako je bio faul.

"VAR ne sme da reaguje, nisu oni slučajno deligirani", rekao je Bogdanović.

Zvezdu i Partizan u srijedu od 19 sati čeka novi derbi u polufinalu Kupa Srbije.

"Biće totalno drugačija utakmica. Da li će Partizan moći da se digne. Činjenica je da mu je napravljena nepravda u 90 minut. Biće zatvorena utakmica, jer je trofej u pitanju. Dva poslednja derbija su bila na dobrom nivou, očekujem u sredu da Zvezda nazove FSS da delegira Pavla Ilića i da pokažu poziciju moći",  rekao je Bogdanović, prenosi b92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije