Fudbal

Rakitić: Krstajić mi je više od brata, Noletu kapa do poda

Rakitić: Krstajić mi je više od brata, Noletu kapa do poda
Foto: Tanjug/AP | Rakitić: Krstajić mi je više od brata, Noletu kapa do poda

Fudbaler Hrvatske Ivan Rakitić pričao je na konferenciji za medije o finalnom protivniku, o svojoj ishrani, Novaku Đokoviću i Mladenu Krstajiću.

Njegova reprezentacija je mimo mnogih očekivanja stigla do finala Svjetskog prvenstva u kom će igrati sa Francuskom.

"Jako su ozbiljna reprezentacija, imaju svoje adute, fantastične igrače u napadu i odbrani. Biće jako teško. Najvažnije je da odigramo svoju najbolju utakmicu. Poštujemo ih maksimalno. Biće spremni kao i mi, idemo u borbu, naša želja je ogromna. Daćemo sve od sebe, hoćemo da se nametnemo. Nadam se da neće mirno spavati, da će razmišljati o nama", rekao je Rakitić koji kaže da bi mirne duše birao kraj karijere ako bi to značilo osvajanje Svjetskog prvenstva, odnosno kolektivni uspjeh.

"Sve za zajednički uspjeh i uspjeh moje Hrvatske. Niko od nas nije bitan", ističe vezista Barselone.

On se u međuvremenu i čuo sa selektorom Srbije Mladenom Krstajićem.

"Čuli smo se, najviše s njim od svih koji nisu dio hrvatske reprezentacije. Za mene je jedan od najbližih prijatelja. Više mi je od brata. Pratim ga, volim ga kao dio porodice. Želim mu mnogo sreće i da ovaj prvi korak koji su napravili bude podsticaj za dalji uspjeh".

Sve vrijeme trajanja prvenstva, najbolji srpski teniser je uz Srbiju pratio i igru Hrvatske zbog čega se našao na meti srpskih tabloida.

"Noletu, prije svega, kapa do poda. Na Vimbldonu ja navijam za njega. Volio bih da i on dođe do finala da i on osvoji u nedjelju. Za mene je Nole fantastičan i veliki sportista, a još veći kao čovjek. Imali smo lijep susret u Majamiju, sjajna je osoba, želim mu svu sreću. Ako pobjedi na Vimbldonu, slavićemo i mi uz njega", zaključuje "Raketa".

(b92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije