Fudbal

Rama u akciji "Ne plaši se orla": Otvorio račun za Šaćirija i Džaku

Rama u akciji "Ne plaši se orla": Otvorio račun za Šaćirija i Džaku
Foto: Facebook | Rama u akciji "Ne plaši se orla": Otvorio račun za Šaćirija i Džaku
Tanjug

Premijer Albanije Edi Rama otvorio je račun u jednoj banci u Albaniji i pozvao zainteresovane da doniraju novac kako bi se platila kazna za švajcarske reprezentativce Džerdana Šaćirija i Granita Džaku.

U akciji nazvanoj "Ne plaši se orla", Rama je pozvao Albance da pomognu da se plati, kako je naglasio, besmislena kazna.

"Ovo je gest zahvalnosti za dvojicu fudbalera za sve što su uradili za milione Albanaca", napisao je Rama na Facebooku.

Ramin potez nastavak je kampanje prikupljanja novca za švajcarske reprezentativce, porijeklom sa Kosmeta, nakon što je i albanska dijaspora iz Njujorka pokrenula akciju za plaćanje kazne.

Takođe, pridružio se i kosovskom ministru trgovine Bajramu Hasaniju koji je odlučio da donira 1.500 evra.

"Oni su to uradili samo zato što nisu zaboravili svoje korjene. Novac je mala nagrada za radost koji su nam Džaka i Šaćiri priredili kada su svoje golove proslavili sa orlom", rekao je Hasani.

Šaćiri i Džaka su sankcionisani sa po 10.000 švajcarskih franaka od Međunarodne fudbalske federacije (FIFA), kao i kapiten reprezentacije Stefan Lihštajner sa 5.000, jer su golove protiv Srbije proslavljali rukama sklapajući "albanskog orla".

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Komentari: 4

War

to si mogao uplatiti za siromašnu balinčad u Fildžan federaciji jer su vam braća po vjeri, majci i ocu jer vas je isti napravio dolaskom vaše azijske braće turaka bez obzita što se bosanski turci smatraju arijevskom rasom kao nekada Hitler

BL_mrkonjic

Molimo Vas da donirani novac uplatite za srpsku gamad i bijedu pa oni su Vam mladja braca po ocu a bogami i materi

Srpska Demokratska Stranka

poruka za naše glasaš i simpatizere nemojte slučajno da se svetite pa da za malo zapaljenu crkvu u području Visokog zapalite negdje džamiju jer to škodi nama za izbore jer gubimo povjerenje pošto smo veliki prijatelji po novcu sa Bakirom, pustite crkve biće crkava ne palite džamije nikad

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije