Fudbal

Ramos: U Madridu da završimo posao

Ramos: U Madridu da završimo posao
Foto: N.N. | Ramos: U Madridu da završimo posao

Fudbaleri Real Madrida Serhio Ramos i Toni Kros poručili su da se samo golovi broje, a ne šanse koje je veliki broj propustio Bajern, i da im sada preostaje da u revanšu u Madridu završe posao i prođu u finale Lige šampiona.

Real je šesti put zaredom savladao Bajern (2:1) preokretom preko Marsela i Marka Asensija, prethodno je pogodio Džošua Kimih, i stekao velike izglede da igra treće finale Lige šampiona u nizu.

"Uvijek očekujemo da pobijedimo 3:0, ali sada je bilo teško. Ovo je sve ono što Liga šampiona čini, velika utakmica... Bili smo solidni, u odbrani dobri i nije bilo lako. Sada nam preostaje da završimo posao, ništa nismo uradili i moramo da poštujemo Bajern", rekao je Ramos poslije utakmice.

Njemački vezista Toni Kros, bivši prvotimac Bajerna, priznao je da je Bajern bio bolji na osnovu prilika.

"Istina je da je Bajern imao više prilika od nas, ali to je normalno kada igraš u gostima polufinale Lige šampiona. Moraš da patiš... Bili su ofanzivni, takve smo ih i očekivali, a mi smo teško dolazili do posjeda. Ipak, na kraju se gleda samo gol", rekao je Kros za BT Sport.

Kros naglašava da je sve u rukama kraljevskog kluba na putu ka finalu u Kijevu.

"Ostvarili smo dobar rezultat u Madridu i bili odlični u važnim trenucima. Radili smo kao tim i pretrčali mnogo. Mislim da možemo mnogo bolje da odigramo", zaključio je on.

Revanš na madridskom stadionu Santijago Bernabeu na programu je 1. maja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije