Fudbal

Real Madrid dočekuje Atletik Bilbao

Real Madrid dočekuje Atletik Bilbao
Foto: Facebook | Real Madrid dočekuje Atletik Bilbao

Fudbaleri Real Madrida dočekaće Atletik Bilbao u okviru 15. kola Španske La lige. Utakmica se igra se sutra od 21:00 čas.

Real Madrid je u 14. odigranih kola ostvario učinak od 10 pobjeda, tri remija i jednog poraza. U prošlom kolu u derbiju kola bili su bolji od Sevilje sa 2:1 nakon preokreta i nalaze se na prvom mjestu La lige sa 33 boda i gol razlikom 34:15.

Atletik Bilbao važi za čvrstu ekipu, pa sigurno da možemo očekivati jednu dobru utakmicu, a Real Madrid je favorit u meču koji je pred nama. Bilbao je u prošlom kolu igrao 2:2 na svom terenu protiv Granade.

Atletik Bilbao ima učinak od četiri pobjede, osam remija i dva poraza i nalaze se na osmom mjestu, a gol razlika ima je 13:10.

Bilbao važi za ekipu koja ima jako dobru odbranu, a Real sa druge strane ima ubitačan napad na čelu sa Karimom Benzemom.

Za Real Madrid sutra neće nastupati zbog povrede Geret Bejl i Dani Sebaljos, dok je pod znakom pitanja nastup Edena Azara. Kod Atletika zbog povrede neće igrati Dani Vivian zbog povrede i Inigo Martinez zbog suspenzije.

Madriđani su jedini poraz u sezoni doživjeli od Espanjola, a u zadnja četiri kola ostvarili su četiri pobjede, a sa druge strane Bilbao je u posljednja četiri kola tri puta remizirao i jednom izgubio.

Najveća opasnost po gol Atletika biće Karim Benzema, Vinisius Žunior i Marko Asensio. Real Madrid najviše može da strijepi od Raula Garsije, Ikera Munianina i Injake Viliamsa.

Sigurno je da nas očekuje jedan dobar i neizvjestan meč u kojem je teško prognozirati rezultat, ali ipak treba naglasiti da je Real Madrid favorit.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije