Fudbal

Poznati parovi u Ligi šampiona nakon ponovljenog žrijeba

Poznati parovi u Ligi šampiona nakon ponovljenog žrijeba
Foto: UEFA | Real Madrid u ponovljenom žrijebu igra protiv PSŽ

Veliki propust UEFA-e uzdrmao je cijeli fudbalski svijet. Desila se greška kod ubacivanja kuglica u bubanj za izvlačenje, gdje je Mančester junajted stavljen kao mogući protivnik Viljareala, a potom nije stavljen kao mogući rival Atletiko Madrida. Sve je to bio dovoljan razlog da se ponovi žrijeb, a ponavljanje je zakazano za 15 časova.

Real Madrid je uložio žalbu i tražio da oni i Benfika ne izvlače, jer se greška desila nakon što su oni izvučeni kao prvi par. A na ponovljenom žrijebu, Kraljevići su prošli kao "bosi po trnju" pošto su izvukli jednog od najtežih rivala.

Bilo je neminovno da ćemo imati nezadovoljnih poslije današnjeg žrijeba, a nekako sve ukazuje da najviše zbog ishoda ovog ponovljenog žrijeba mogu da se nerviraju u Real Madridu. Umjesto Benfike koja im je bila originalno dodijeljena u 12.00 časova, moraće da igraju protiv PSŽ-a što je ishod ponovljenog žrijeba.

Jedan par ostao je istovijetan (Čelsi - Lil), dok ćemo gledati još nekoliko zanimljivih duela, prije svega onaj između Intera i Liverpula, a potom i Atletiko Madrida i Mančester junajteda.

Izvučeni su sljedeći parovi gdje Salcburg igra protiv Bajerna iz Minhena, Sporting igra protiv Mančester sitija, Benfika igra protiv Ajaksa, Čelsi protiv Lila, Atletiko Madrid protiv Mančester junajteda, Viljareal protiv Juventusa, Inter protiv Liverpula i PSŽ protiv Reala iz Madrida, prenosi Telegraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije