Fudbal

Real definitivno smjenjuje Lopetegija?

Real definitivno smjenjuje Lopetegija?
Foto: Twitter | Real definitivno smjenjuje Lopetegija?

Rukovodstvo madridskog Reala blizu je odluke da se zahvali na saradnji treneru Đulenu Lopetegiju, prenosi Skaj Sports pozivajući se na dobro obaijveštene izvove.

Pedesetdvogodišnji bivši selektor reprezentacije Španije je neposredno prije početka Svjetskog prvenstva u Rusiji imenovan za trenera trostrukog uzastopnog šampiona Evrope. Čelnici nacionalnog saveza su ekspresno reagovali u uručili su mu otkaz.

Samo četiri mjeseca kasnije Lopetegi je pred izlaznim vratima Santijago Bernabeua.

Real Madrid je u seriji od četiri utakmice bez pojbede u prvenstvu. U subotu su poraženi pred svojim navijačima od Levantea sa 2:1, što im je treći neuspjeh u minula četiri meča, uz jedan remi.

"Kraljevski klub" je tek šesti na tabeli sa 14 bodova, a sljedeće nedjelje (16:15) očekuje ih gostovanje Barselone u El Klasiku. Prije duela sa liderom prvenstva Real u utorak dočekuje Viktoriju Plzen u Ligi šampiona.

 

Predsjednik Madriđana Florentino Peres do sada nije pokazivao znake nervoze, ali vremena je sve manje i očekuje se brza reakcija.

Kao potencijalni Lopetegijev naslejdnik spominje se nekadašnji igrač Reala Guti, koji je trenutno pomoćnih Senjolu Gunešu u Bešiktašu.

(sportklub)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije