Fudbal

Real prokockao veliku prednost, preokret Totenhema

Real prokockao veliku prednost, preokret Totenhema
Foto: Tanjug/AP | Real prokockao veliku prednost, preokret Totenhema

Ekipa Real Madrida propustila je veliku šansu da pobijedi PSŽ u meču 5. kola grupne faze Lige šampiona s obzirom na to da su imali prednost od 2:0, ali su u samom finišu meča primili dva pogotka i osvojili samo bod.

Benzema je s dva pogotka u 17. i 79. minutu donio Kraljevskog klubu sigurno vođstvo, ali u samo dva minuta Mbape i Zarabia su postigli dva gola za Parižane i postavili konačnih 2:2.

Totenhem je na svom stadionu nakon velikog preokreta bio bolji od Olimpijakosa, a ekipa Žozea Murinja uspjela se vratiti nakon zaostatka od 2:0.

Gosti iz Grčke postigli su dva pogotka u ranoj fazi utakmice preko El Arabija u šestoj i Sameda u 19. minutu, ali prije kraja prvog poluvremena Dele Ali je vratio nadu londonskoj ekipi da u ovom meču mogu doći do tri boda.

U drugom poluvremenu Totenhem je zaigrao puno bolje i s dva pogotka Kejna i jednim golom Orijea uspjeli su doći do velikog preokreta i pobjede od 4:2.

Juventus je na svom stadionu bio bolji od Atletiko Madrida zahvaljujući fantastičnom pogotku koji je postigao Dibala u prvom minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena kada je iz slobodnog udarca iskosa sa desne strane uspio savladati Oblaka.

Mančester Siti i Šahtjo su odigrali meč bez pogodaka, a konačni rezultat je glasio 2:2. Pogodak za Građane je postigao Gundogan, a za goste iz Ukrajine Solomon, prenosi "Klix.ba".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije